Maksu- ja muut ehdot

Maksuehdot:

Maksuaika laskutusasiakkaille 14 vrk netto. Viivästyskorko on kuluttajille korkolain mukainen. Yritysten ja elinkeinoharjoittajien vuotuinen viivästyskorko on 13 %. Lehtemme auktorisoiduille mainos- ja mediatoimistoille maksuaika on 14 vrk – 1 % ja 30 vrk netto. Lehti varaa itselleen oikeuden muuttaa maksuehtoja.

Maksun saaja:

Kaakon Viestintä Oy:
Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Uutisvuoksi, LS Keskiviikko, ES Keskiviikko, KS Keskiviikko, ES Lauantai, Savot (myöhemmin lehti).

Pankit:

NORDEA
IBAN FI86 2042 1800 0613 62
BIC NDEAFIHH

OSUUSPANKKI
IBAN FI50 5271 0410 0034 96
BIC OKOYFIHH

SÄÄSTÖPANKKI
IBAN FI21 4108 6020 0118 70
BIC ITELFIHH

DANSKE BANK
IBAN FI68 8000 1300 7190 03
BIC DABAFIHH

HANDELSBANKEN
IBAN FI26 3131 1001 4080 81
BIC HANDFIHH

Laskutus:

Laskutusta varten tarvitsemme yrityksiltä y-tunnuksen ja yksityishenkilöiltä henkilötunnuksen. Laskutuslisä paperilaskuista yritykselle joilla y-tunnus, 8 € sis. alv.

Voimme lähettää ilmoituslaskun myös verkkolaskuna, jolloin laskutuslisää ei peritä. Operaattorimme on Enfo Oyj. Voitte halutessanne siirtyä verkkolaskutukseen jolloin pyydämme yhteydenottoa laskutus@kaakonviestinta.fi ja viestiin tietona operaattorinne ja OVT-tunnuksenne. Ilmoituslaskuihin lisätään lain mukainen alv.

Peruminen:

Jo varatut ilmoitukset voidaan perua aineiston määräaikaan mennessä, etusivun varaukset peruttava viimeistään 7 vrk ennen julkaisupäivää. Valmiiksi tehdystä, mutta perutusta ilmoituksesta veloitamme 85€ alkavalta työtunnilta.

Muut ehdot:

Ilmoittaja ei voi myydä ostamaansa ilmoitustilaa edelleen kolmannelle osapuolelle.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot:

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu enimmillään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

Ilmoituksen oikeellisuudesta ja vedoksen tarkastamisesta vastaa ilmoittaja. Lehti ei vastaa ilmoitukseen tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta.

Huomautukset ja reklamaatiot on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä ilmoituksen mainosarvoa.

Mainostaja vastaa mainonnan sisällön asianmukaisuudesta sekä mahdollisista vahingoista. Lehti noudattaa ja soveltaa käyttöön Mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä, alaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisten suosituksia.