Edut ja sopimukset

Alennusten laskentajärjestys
BRUTTOHINTA
– Mainoskohtainen alennus (toisto-/ kampanja-alennus)  Max. kaksi alennusta
– Asiakaskohtainen sopimusalennus
NETTOHINTA
 + Lisäpalveluveloitukset (esim. mainoksen valmistusmaksu)
 + Arvonlisävero
 VEROLLINEN NETTOHINTA

Toistoalennus 10%

Myönnetään toisesta ja sitä seuraavista lehtimainoksista, kun sama mainos julkaistaan muuttumattomana enintään 7 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä julkaisupäivästä. Alennus on -10% verottomista hinnastohinnoista.

Media- ja mainostoimistoalennus

Mainos- ja mediatoimistoille myönnetään -15 % alennus verottomista hinnastohinnoista. Alennus myönnetään vain valmiista aineistosta ja lehdessä vähintään 100 pmm kokoisesta mainoksesta.

Alennuksen edellytyksenä on, että toimisto vastaa asiakkaan aineiston sisällöstä ja maksusta täydellä luottotappiovastuulla sekä hoitaa toimeksiannon Kaakon Viestinnälle / julkaisevalle lehdelle kaikkien myyntiehtojen mukaisesti.

Kärkimedian pakettialennus

Kärkimedian pakettialennuksen hinnat ja ehdot löytyvät osoitteesta www.karkimedia.fi.

Kaakon Viestinnän pakettialennukset

Kaakkoset-paketin muodostavat Kaakon Viestinnän lehdet: Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Uutisvuoksi, ES Keskiviikko, ES Lauantai, KS Keskiviikko ja LS Keskiviikko. Paketin voi muodostaa kahdesta – yhdeksästä lehdestä. Pienin mahdollinen mainoskoko paketissa on 2 moduulia.

Tutustu Kaakkoset-paketin lehtiin
Etelä-Saimaa Uutisvuoksi Kouvolan Sanomat Kymen Sanomat Länsi-Savo Itä-Savo ES Keskiviikko ES Lauantai KS Keskiviikko LS Keskiviikko

Kaakkoset-paketin alennukset muodostuvat
– pakettiin valittavien lehtien lukumäärästä, 2 – 9 lehteä, alennus 10 – 50 %
– paketin mainoskierrosten lukumäärästä, 2 – 6 kierrosta, alennus 5 – 15 %

Hintaan lisätään mahdollinen pyhälisä 5 % (pyhälisää ei Itä-Savolla ja Uutisvuoksella), mahdollinen mainostoimistoalennus 15 % ja alv.


Kysy tarjous yritysmyynnistämme.

Vaihtoilmoitusalennukset

Myönnetään vaihtoilmoituksia välittäville Sanomalehtien Liiton jäsenille voimassa olevien sopimusten mukaisesti. Alennus on -15 % verottomista hinnastohinnoista. Vaihtoilmoitusalennus koskee vain lehtimainoksia.

Sopimusalennukset

Alennus myönnetään ovh-hinnoista suora-asiakkaille sopimusalennustaulukon mukaisesti. Sopimusalennus lasketaan edellä mainittujen alennusten jälkeen (esim. toistoalennus). Alennuksen edellytyksenä on Kymen Sanomien kanssa solmittu kirjallinen sopimus, joka on tehty ennen sopimukseen kuuluvan mainonnan aloittamista. Sopimus voidaan tehdä 3, 6 tai 12 kuukauden mittaiseksi.

Alennus voidaan maksaa sopimusjaksoa seuraavan kuukauden aikana tai aina laskutuksen yhteydessä. Mikäli mainonnan arvo kohoaa korkeampaa alennusprosenttia edellyttäväksi, Kymen Sanomat hyvittää sopimuskauden päätyttyä mainostajalle alennuksissa syntyvän erotuksen. Jos mainonta jää sovittua alhaisemmaksi, Kymen Sanomat veloittaa sopimuskauden jälkeen asiakkaalta sovitun alennusprosentin mukaisen alennuksen ja toteutuneen mainonnan alennusprosentin mukaisen alennuksen välisen erotuksen.

Sopimusalennuksen perustaso sopimusajalta määräytyy ao. volyymitaulukon mukaisesti.

Sopimusalennus
Sopimus on mahdollista tehdä kolmen (3) kuukauden, kuuden (6) kuukauden tai 12 kuukauden jaksoille,
jolloin nettomainosvolyymit jaetaan sopimusjakson pituuden suhteen.
Vuosisopimuksen ostovolyymi € (alv 0%) Sopimusalennus %
 4000 5
8000 7
12 000 9
16 000 11
20 000 13
30 000 17
40 000 21
50 000 25
100 000 29
150 000 33
250 000 37
350 000 41
450 000 45

Kampanja-alennukset

Mainostajalla on oikeus mahdollisiin mediakohtaisiin kampanja-alennuksiin kampanjaehtojen mukaisesti. Mahdolliset kampanja-alennukset myönnetään hinnastohinnasta.

Huomioitavaa

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat kaikkia Kymen Sanomien mainoshintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
Korotukset koskevat myös jo tehtyjä mainosvarauksia. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv.